pen
400dpiLogo-s
checkbox Nöjd kundgaranti i 14 dagar
checkbox Transporttillstånd
checkbox Fullförsäkring hostrygg-hansa-logo

Referenser

OLA LUNDGREN

``Mycket duktiga! Anlitade för både flytt och städ. Flyttkillarna var väldigt rädda om sakerna och packade in allt ömtåligt i sträckfilm och lumpdukar. Städningen var lika bra. En del glömda ställen som vi tillsammans upptäckte men de städade dessa snabbare än blixten med superresultat! ``

``Hej TACK för en väl utförd flytt och duktiga flyttkillar! Vi är mycket nöjda och kommer att rekommendera er vidare. Vänligen ``

Anna och Jonas Blom 046-151776

”Både flytt och slutstädning fungerade på bästa sätt.”

Annika Sjöberg

"Hej Semir,
Ville bara tacka så mycket för ett förträffligt jobb! Kunde ju inte vara på plats igår, men blev så glad när jag idag såg hur bra organiserat det var med alla möblerna. Helt perfekt! Tacka killarna så mycket från mig!

Bästa hälsningar Michéle ” Nordisk Retro & Design Tel: +46 (0)708-343776

"Hej! Vi anlitade er för både flytt och städ förra veckan. Jag vill passa på att tacka er för bra service och väl utfört arbete. Era flyttkillar kämpade och slet och vart väldigt varsamma med möbleerna. Städningen blev kanon och hyresvärden vart mycket imponerad. Vaktmästaren sa att det inte är ofta städfirmor var såhär duktiga. Vi är väldigt nöjda och kommer rekommendera er till våra vänner! Tack så mycket!"

Mikaela Kronholm - 0704056483

 

"Jättenöjd med flytten. Gick smidigt och smärtsamt!Kommer att rekommendera företaget vidare till anhöriga och vänner. Även tack för ett väldigt trevligt bemötande, hög service och kundbemötande!"

Anita Borestam - 041-8663637

 

"Mycket nöjd med städningen. Vilka noggranna killar.Hälsa dem och tacka från mig!Tack för denna gången. Jag rekommenderar er till andra som skall flytta".

Gun Wärnersson - 0708141104

 

"Är mycket nöjd med flytten. Killarna slet hårt och gjorde ett bra arbete. Det som imponerade mig mest är faktumet att jag är rullstolsbunden, och de var mycket måna med att hjälpa till med allt de lovat och mycket mer utöver deras arbete".

Hans Björk - 0724249626

 

"Ett väldigt flexibelt och mångsidigt företag. Gjorde ett jättebra arbete med både flytten och med städet.Trevlig personal och flytt/städ- killar."

Kenneth Groll - 0760161626

 

"Var hemskt nöjd med flytten, både med service och bemötande.Enda från första telefonsamtal, till sista kartong gick allt som planerat"

Ninni Holmqvist - 0739639290

fbVissa Flytt & Städ AB   |   Fosievägen 6   |   214 31 Malmö   |    040-440276   |    info@vissafs.se